divendres, 21 d’octubre del 2016

CLOENDA DE L'ACTIVITAT "ESTE COMERÇ SONA A ART"


Ahir 20 d'octubre, a les 20:30 hores tingué lloc en l'auditori de la Casa de la Cultura l'acte de cloenda de l'activitat "Este comerç sona a art". Amb motiu de la celebració del Dia de l’Artista el dimarts 18 d’octubre, la Regidoria de Comerç juntament amb l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca, han posat en marxa una iniciativa en què l’art s'uneix a l’activitat comercial. Durant els dies 18, 19 i 20 d'octubre Alzira es va convertir en una gran galeria d'art amb un total de quaranta-set espais expositius repartits per tota la ciutat.
La cerimònia de clausura va comptar amb el parlament de la presidenta de l'associació, Ana Auñon i un discurs de cloenda del professor d'història de l'art Fernando Rodríguez que va versar sobre la importància de l'art i la seua relació amb els espais públics.
Aquesta iniciativa ha comptat amb la participació dels artistes: Alberto ABRIL ARMIÑANA , Chelo ALARIO  CALABUIG, Quique APARICIO, Ana AUÑÓN, Carles Nicolau , Lidia BOIX MARTÍNEZ "LiBoZ", Xelo CAMPS, Elena CUELLO, Antonio CLIMENT, Antonio ESPINAR, Rafa FERRI, Alba FLUIXÀ PELUFO, Pablo HEVILLA CUCARELLA, Mai HIDALGO, Teresa IÑIGO MARCH, Rafael MASIÁ, Isabel MORENO, Lambert Miquel PENALBA, Matilde PUIG, Carmina SANJUAN, María ZAFRA.

Associació Cultural d'Artistes Plàstics i Visuals d'Alzira i Comarca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada